Acta del 8 d’agost

Acta de l’assemblea d’indignats i 15M del Carmel

1.- Propostes per l’agost
2.- Visibilitació
3.- Districte
4.- Proposta de Sants (E Coordinació)

 8 d’agost, 20 h. Assistencia: 12 persones

 1. Propostes plantejades per a l’agost

 Respecte a la realització de fotografies al mercat, es propasa, un cop estiguin totes realitzades, buscar antagonistes del que la gent denuncia; per exemple, si en una fotografia es denuncien les retallades en sanitat, es pot posar al costat una fotografia de Boi Ruiz amb la paraula “CULPABLE” a sota.

 S’acorda crear una comissió ad hoc per a l’exposició i es queda per a fer noves fotografies a la Rambla Carmel amb Dante aquest dijous, a les 11 h. També es propasa fer-ho cada dijous, per veure si s’hi sumen els companys d’Horta.

 Sobre la projecció d’una nova pel·licula a l’aire lliure, es crea una comissió ad hoc formada per l’Héctor i l’Andro. Fixen la data de la projecció per al 20 d’agost.

Altres propostes que es plantegen:

 –          Lip dub al barri, fer-ho durant setembre-octubre per a presentar-lo al novembre, abans de les eleccions. S’està mirant d’aconseguir el suport audiovisual, així com de demanar ajuda a Carmelómanos i buscar una cançó per a versionar. S’encarregaran del tema la Mireia, l’Albert i en Lorenzo.

–          Xerrada sobre l’aigua. S’intentarà que la de l’Arcadi Oliveres sigui al setembre. L’Héctor comenta que es podria intentar d’enmarcarles dins la Universitat Indignada. No obstant, no s’hi fixen dates.

També es comenta d’intentar que la xerrada de l’Arcadi sigui sobre desobediència civil i intentar d’incloure, amb un altre ponent, la desobediència fiscal.

–          Apart de les xerrades, també es llança la idea de realitzar debats oberts amb els veïns.

–          Realitzar accions devant de les sucursals bancàries per a informar als clients, quan entrin o surtin d’aquestes, del que puposa desar els seus diners en aquests i les alternatives que hi ha (banca ètica).

–          Per al dia 18, a les 20 h., es fixa fer una acte i xerrada de denuncia del concordat i privilegis de l’esglesia catòlica, coincidint amb la visita del Papa a Madrid. Es crea comissió ad hoc.

 2. Visibilització als comerços + pancartes

 Es plantegen 4 nivells o categories d’implicació dels comerços del barri amb el moviment. Es genera, arran de la proposta, un debat al voltant de cóm fer veure als comerços que les actuals politiques neolliberals els perjudiquen tant com a la resta, i que es sumin a les nostres demandes.

 També s’ha de fixar una data per a un taller d’elaboració de pancartes i banderolas que penjar als balcons del barri.

 3. Assemblea de districte

 Es repassa l’acció d’Horta al CAP i coincidim en que es necessari coordinar-nos molt millor amb ells, ja que son, junt amb Muntanya, l’Assemblea més propera i es error nostre no haver-nos informat millor respecte a l’acampada davant del CAP.

 Es calcula que la propera assemblea de districte serà el 2 de setembre, ja que cap a aquella data hauria de ser el ple del districte.

 4. Proposta de Sants

 Donat que ens ocupa molt temps debatre-la, la posposem per a mes endavant, que tenim temps fins el 14 de setembre.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en actes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s