20N, 20:30 h. Cassolada popular a Pl. Catalunya! Ells guanyen les eleccions; nosaltres guanyem el carrer!

20N CASSOLADA POPULAR

VOSALTRES GUANYEU LES ELECCIONS,
NOSALTRES GUANYEM EL CARRER

20.30h., AL TANCAMENT DELS COL·LEGIS ELECTORALS,
TOTHOM A PLAÇA CATALUNYA

(CAT)
LA NOSTRA FORÇA ÉS AL CARRER

 

Avui, diumenge 20-N, el bipartidisme tornarà a guanyar les eleccions. Els exemples de Grècia i Itàlia són només dos botons de mostra de l’ocàs de les democracies parlamentàries i del naixement d’un feixisme tecnocràtic que ja no sotmet a les masses mitjançant la figura d’un dirigent garantia de l’ordre, sinò que pretèn sotmetre’ns mitjançant el desordre que generen les fluctuacions bursàtils. Nous i vells feixismes que obren un mateix horitzò sinistre i clausurat, en el que tota disidència és perseguida i en el que tota política social es realitza en funció dels beneficis privats que genera.

Perquè el nostre poder polític es mesura al carrer; perquè les urnes ja fa temps que están custodiades a la caixa forta del Banc Central Europeu… anem totes el 20-N a Pl. Catalunya per rebre el nou govern de l’Estat espanyol amb una cassolada.

La convocatòria consisteix en sortir en columna des de cada assemblea de barri per arribar totes a Pl. Catalunya a les 20.30h. Després de conèixer el partit que governarà en els pròxims quatre anys (si Goldman Sachs ho permeteix), ens dirigirem fins la seu del partit a Barcelona, per mostrar des del primer dia el nostre rebuig a la seva política.

Ens veiem a les 20:30!

(CAST)
NUESTRA FUERZA ESTÁ EN LA CALLE

Hoy, domingo 20-N, el bipartidismo volverá a ganar las elecciones. Los ejemplos de Grecia e Italia constituyen dos botones de muestra del ocaso de las democracias parlamentarias y del auge de un fascismo tecnocrático que ya no somete a las masas a través de la figura de un caudillo garante del orden, sino que pretende someternos a través del desorden que generan las fluctuaciones bursátiles. Nuevos y viejos fascismos que abren un mismo horizonte siniestro y clausurado, en el que toda disidencia es perseguida y en el que toda política social se realiza en función de los beneficios privados que genera.

Porque nuestro poder político se mide en la calle; porque las urnas hace tiempo que están custodiadas en la caja fuerte del Banco Central Europeo… vayamos todas el 20-N a Pl. Catalunya para recibir al nuevo gobierno del Estado español con una cacerolada.

La convocatoria consiste en salir en columna desde cada asamblea de barrio para confluir todas en Pl. Catalunya a las 20.30h. Una vez que se conozca el partido que gobernará en los próximos cuatro años (si Goldman Sachs lo permite), nos dirigiremos hasta la sede del partido en Barcelona, para mostrar desde el primer día nuestro rechazo a su política.

¡Nos vemos a las 20:30!

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en ACCIONS, ASSEMBLEA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s