Acta 16 de juliol

BARRI
Guifi.net
Revista AVV Carmel
Carmel Amunt
Plafó
Paradeta
Pancartes
DISTRICTE
Vall Amunt
Bafarades
CIUTAT
Educació
Sanitat

BARRI

Guifi

Estem pendents de fer una compra d’aparells: cal determinar quantes antenes necessitem ara (de quins tipus) per tal de fer una comanda més grossa (i abaratir costos?)

Ja s’ha fet una prova de cobertura a casa de l’Héctor/Andro però, creiem que per problemes tècnics, no s’ha pogut accedir a l’antena de Lorda. El proper dimecres es faran proves de cobertura a casa del Lluís, i més endavant de l’Arnau i el Jordi.

Per altra banda l’Álvaro ja ha anat a Mataró per copiar els recursos de Sopa de Pedres i portar-los al Carmel. Manca un disc dur per fer la còpia.

La Sheila demana si es poden tornar a enviar els vídeos aptes per a tots els públics on s’explica com funciona guifi

Revista Associació de Veïns

Seguim avançant. Dilluns i dimarts estan previst fer entrevistes a 8-9 persones que no formen part de la junta de l’Associació de Veïns.

Està previst que a finals de mes ja estiguin llestos tots els continguts en brut per tal de treballar-los durant l’agost. Es manté la data final pel mes de setembre però s’entén que ja no hi ha tanta pressa.

Carmel Amunt

L’Assemblea està convidada a la reunió del proper dijous 19 (16h a Carmel Amunt) de la Comissió d’Entorn, formada pel conjunt d’entitats del barri que hi acudeixin. Reiterem el nostre interès en fer un mapeig tant d’entitats com de recursos. Hi aniran l’Adam i la Marta.

La Marta proposa que sondegem quina és la relació de les entitats que hi participin amb l’Associació de Veïns

Plafó

L’Arnau posarà un parell de cartells nous al plafó i farà un plafó nou (finalment no vam decidir ON el posaríem d’entre els diferents llocs que vam dir). El Joan s’ofereix per encarregar-se de penjar cartells a la zona alta.

Paradeta

La Marta proposa no fer més paradetes genèriques i tematizar-les. En aquesta línia es comenta que podríem portar la paradeta a la porta d’algunes farmàcies amb la campanya del no pagament de l’euro per recepta.

Decidim crear un Grup de Treball/ Comissió de Comunicació (ajuda!) que s’encarregui tant de generar material per la paradeta com el plafó. Es comenta que la paradeta triarà línies temàtiques d’actualitat però sense deixar de banda a informació que fa referència a allò que l’Assemblea està fent. No queda clar si serà l’Assemblea qui escollirà directament els temes a treballar per  la paradeta o si el grup de treball podrà decidir-los per anar avançant feina.

Les persones interessades a participar del GT o CC ens reunirem el divendres a les 10:30 del matí a casa de la MartAdam

Pancartes

Dimecres 19 al local de l’Héctor

DISTRICTE

Vall amunt

L’Adam Informa de que:

-A la reunió de Vall Amunt de dissabte hi van participar Horta, Carmel i el Jordi de Muntanya a títol personal. Muntanya no hi va assistir com a assemblea perquè no havien arribat a consensos sobre cap dels punts previstos a l’ordre del dia.

-El concert s’ha fixat finalment el 29 de setembre. Es farà a Salvador Allende perquè el Coll-la Bruguera ens cedeix tant equip com tècnic. L’Adam contactarà aquesta setmana amb l’Araceli per demanar els permisos. Ja tenim un grup de rumba i un altre de funky i afrobeat. Horta s’encarregarà del menjar.  Pel que fa a la barra s’està parlant amb l’Ateneu de Vallcarca i Sant Genís. Horta està treballant en un Nocitiari per intercalar entre els concerts i s’aproven les intervencions, també al temps entre concerts, sobre: guifi, l’AAVV, Agència 29

-Interbarris: queda fixada pel proper divendres 27 a les 18:30 a Plaça Eivissa. S’aprova l’ordre del dia presentat a la passada assemblea amb algunes modificacions. Vall Amunt es convoca pel proper divendres 20 a les 18h a casa de la Montse (Horta) per seguir treballant per preparar la propera Interbarris.

Acció bafarades

La valorem positivament i es subratlla, en aquest sentit, l’afegit de ser una acció conjunta. L’Héctor proposa que de cara a una repetició (o una acció que requereixi d’aquesta mena d’execució ràpida, entenc de tot plegat) millorin els tempos, els timings i es preparin una mica més les coses per tal que tothom sàpiga en cada moment què ha de fer.

CIUTAT

Educació

La Marta informa de la convocatòria de vaga indefinida però discontínua convocada, de moment per Interzona i CGT

Sanitat

Manifestació 19J: està convocada a les 19:30 a Urquinaona. El SAP Muntanya hi assistirà com a SAP Muntanya.

Explicació de SAP Muntanya sobre el No pagament de l’euro per recepta a Nou Barris

El dimarts 17 a les 17h SAP Muntanya explicarà  a l’AAVV de Roquetes (c/ Cantera 59 baixos) que cal fer per no pagar l’euro per recepta. A les 19h també ho explicarà a l’Assemblea de Nou Barris.

L’Adam (?) informa que la setmana passada es va reunir la Plataforma pel dret a la salut que va elaborar un manifest partint del Reial Decret que mutila la sanitat pública.  Explica, igualment, que és un grup molt heterogeni, obert a tot tipus d’actors. La plataforma ha convocat el proper dissabte 28 de juliol un acte/concentració de presentació a les 12:30 a Plaça Sant Jaume per tal de llegir el manifest esmentat abans. (La Sheila i l’Adam aniran a la propera reunió de SAP Muntanya)

Ocupa el Congreso

S’informa de la marxa que s’ha convocat (no sabem qui) el proper 25 de setembre a Madrid per ocupar el Congrés dels Diputats

Aquesta entrada ha esta publicada en actes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s