Assemblea 16 de setembre de 2013

– Calendari assemblees i definició de bloc.
– Criteris “objectivables” que ens ajudin a avaluar la marxa de l’assemblea
– Proposta delcarmel.or
– Guifi
– Mural façana Boca Nord

Calendari assemblees
Periodicitat: Acordem reunir-nos en assemblea el 1er i 3er dilluns de mes, a l’Escola d’adults. Una de les assemblees, i segons els acords presos en les jornades de reflexió, tindrà un caràcter més “tècnic”, i en l’altra s’abordaràn les estrategies de dinamització del teixit social del barri.
S’obre debat sobre els continguts temàtics de cada una de les assemblees. Es posa en comú quins continguts entenem cadascuna que s’han de tractar i, entre totes, construïm els bloc temàtics, donat que partim d’una disparitat d’opinions. El punt d’acord és que, tenim la necessitat de tractar en assemblees diferents els temes més “pràctics” o de manteniment de la dinàmica de feina de l’assemblea, d’una banda, i els aspectes relacionats amb les tàctiques a dur a terme de cara a seguir una estratègia de dinamització del teixit social al barri, amb l’objectiu de mobilitzar la necessitat de treballar de manera coordinada amb els diferents grups del barri.
Llavors, tot i que aquests blocs es poden ampliar, nodrint d’altres i enriquint (fet que seria un bon senyal), acordem la següent separació temàtica a abordar en les dues assemblees calendaritzades al mes:
1. Assemblea tècnica. Punts que tractaven fins ara a les assemblees ordinàries [Seguiment
bàsic dels Grups de Barri (abans, Grups de Treball), projectes ad hoc, coordinació i
presència de la assemblea fora del barri, tasques de manteniment, convocatòries]
2. Assemblea de dinamització (estratègia política o diga-li-com-vulguis). Tàctiques que
facilitin la creació de teixit de barri (grups de barri, noves aliances, divorcis inevitables, etc) La periodicitat vindrà marcada per el contingut d’aquesta primera assemblea, que ha sigut de caràcter més tècnic. Llavors, la propera, primer dilluns d’octubre, es treballarà el bloc de dinamització. Com fins ara, la persona encarregada de l’acta, proposarà l’ordre de la següent assemblea de la mateixa temàtica (tècnica o de dinamització).
Criteris “objectivables” que ens ajudin a avaluar la marxa de l’assemblea
Després de debatre-ho, acordem que definirem aquests criteris després de definir (al menys d’una manera més explícita) l’estratègia a seguir pel que fa a l’objectiu de dinamització del teixit social del barri. En tot aquest, veiem la idoneïtat de treballar aquest punt en petits grups i amb més temps que el que tenim en una assemblea.

Proposta delcarmel.org
Tema perfecte per abordar en la primera assemblea de dinamització. Ens emplacem a aquesta data

Guifi
La persona que proposava aquest punt està absent. Es tractarà en la propera assemblea de
dinamització.
Mural façana BocaNord
Pluja d’idees sobre el tema a il·lustrar. Dues companyes quedaran amb la persona que s’ha ofert a liderar el projecte. Des de la celebració de l’assemblea, fins a l’enviament de l’acta, s’ha arribat a la conclusió (acord per llista de correu?) de que manquen forces per tirar endavant el projecte.
PROPOSTA BLOCS A TRACTAR ASSEMBLEA TÈCNICA 21 D’OCTUBRE
1. Seguiment bàsic Grups de Barri
2. Coordinació/presència fora del barri
3. Projectes ad hoc
4. Tasques de manteniment
5. Convocatòries
PROPOSTA CONTINGUTS A TRACTAR ASSEMBLEA DINAMITZACIÓ 7 D’OCTUBRE
1. GRUPS DE BARRI.
-Roda de seguiment i aprofundiment, si s’escau de certs aspectes de la feina quotidiana dels grups.
-Plantegem que s’agafi el relleu en l’organització de xerrades des de els grups de barri?
-Plantegem als grups de barri la possibilitat de fer paradeta de manera rotativa, com a forma de difusió de les activitats del propi grup i d’altres grups del barri?
– Com iniciem el debat sobre la necessitat de coordinar-nos en el si dels grups de barri?
2. DELCARMEL.ORG
3. ALTRES?

Aquesta entrada ha esta publicada en actes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.